Cele mai citite articole din 2019

Aveți mai jos cele mai citite articole din 2019, un nou sufleu corporatist de grătare vegane, pe un pat de leadershitp, asezonate cu experiențe personale mai mult sau mai puțin dureroase. Apasă pe fiecare titlu pentru a deschide articolele.

 

Nu țipa!

Poți să-ți spui punctul de vedere și fără a țipa. Indiferent dacă ești profesor, părinte, șef sau casier, nu poți să-ți câștigi respectul prin forță.

nu tipa

 

Ipocrizia este boală grea

Nu numai că ipocrizia este boală grea, dar de cele mai multe ori este incurabilă. Definiția ipocriziei: atunci când toată ziua nu faci altceva decât să subliniezi cât este de imbecil șeful sau colegul tău, iar când este de față să-l poopi în coor cu cea mai mare pasiune de care ești capabil(ă).

ipocrizia

 

De ce să te întorci într-o companie în care ai mai lucrat?

Când te angajezi într-o altă companie s-ar putea ca ce găsești acolo să nu fie neapărat ce ți-ai dorit și e foarte probabil să te gândești să te întorci de unde ai plecat.

intorci

 

Proceduri inutile cu efecte enervante

Evident că te-ai întâlnit până acum cu proceduri inutile care, nu numai că nu rezolvă nimic, dar te și enervează la culme.

proceduri inutile

 

Time management e o porcărie

Băbăiete și dragi fetelor, să te bazezi pe tehnici de time management e ca și cum ai trata o durere severă de măsea cu ceai de păpădie. De rucola, pardon că ne-am emancipat, pentru că există diferențe majore între cele două, ce dreaq.

time management

 

Spor la succes în 2020!