Cele mai citite articole din 2017

Aveți mai jos cele mai citite articole din 2017, un sufleu corporatist de grătare vegane, pe un pat de leadershitp, asezonate cu experiențe personale mai mult sau mai puțin dureroase. Apasă pe fiecare titlu pentru a deschide articolele.

Ce a făcut romgleza din noi…

Pentru cei care vor să își găsească uărc-laif balansu’, găsiți în acest articol câteva lead-uri despre cum ați putea să vă faceți un plening pentru o săptămână full de lucru.

romgleza din noi

 

Ce am învățat de la cățelul meu

Într-un sfârșit, am luat decizia de a-l eutanasia. Ce a urmat este foarte greu de descris: de la privirea care (îți imaginezi tu că) te imploră să nu faci asta, iar apoi te gândești că este totuși cea mai bună variantă pentru el și până la a săpa groapa și a o acoperi la final cu pământ. Numai cine a trecut prin așa ceva poate să înțeleagă cu adevărat ce spun.

catelul meu

 

Lasă loc de bună ziua când demisionezi

Uneori vine ziua în care lucrurile nu mai sunt așa cum vrei tu sau ai primit o ofertă mai bună și te-ai decis să demisionezi. Mno, se întâmplă și la case mai mari, numa’ ai grijă ca atunci când tragi linia, să îți fie cu folos, zic. Ar fi păcat să regreți mutarea făcută, chiar dacă inițial iarba părea mult mai verde la vecinu’.

demisionezi

 

Nu trebuie să fii fericit non-stop

La început de an ar trebui să îți propui să fii fericit. Că așa trebuie, așa se face, așa scrie în toate cărțile, doar nu-ți propui să fii nefericit. Contrar tuturor poveștilor de spălat pe creier, trebuie să conștientizăm că nu există o fericire perfectă, no matter what. Reveniți în lumea reală, pe bune.

fii fericit

 

Trebuie să o iei personal la serviciu!

Chiar dacă ai auzit de foarte multe ori să nu o iei personal, că e un simplu job și că nu ai de ce să te enervezi, pentru că așa e în fiecare companie, eu îți spun că ar fi bine să o iei cât poți de personal, tocmai ca să ai rezultate.

Spor la succes în 2018!