Ce a făcut romgleza din noi…

Mi-am salvat într-un fail draft-ul ăsta de articol cu romgleza, numa’ că am procrastinat samtaim până să îl postez.

Încerc să biheiv cât mai bine și să nu jump calu’, dar fără să vreau îmi dau seama că ar trebui să fiu mai complaiăns cu limba română.romgleza

Pentru cei care vor să își găsească uărc-laif balansu’, găsiți below câteva lead-uri despre cum ați putea să vă faceți un plening pentru o săptămână full de lucru.

Luni – un snic priviu la ce urmează să faci în restul săptămânii, doar că mai ai sechele din uichendul care tocmai s-a terminat. Nici bine nu te-ai trezit și ai intrat într-un col (era vorba de conferință telefonică, man). Dai rapid un ciec rapid la cei mai importanți ăcaunți și fugi în parching, că s-a făcut leit deja.

Marț – ai început să lucrezi la personal bestul tău preferat (of cors că ai mai mulți), dar ai avut un botîlnec de la scrolat câteva ore în gol, exersând procrasinarea și nu ți-a ieșit azi. Forcastezi ce vei face tunait la un going aut cu the boiz. Îți verifici paiplainul de biciz, ca să vezi care mai e complaiăns. E un mast.

Miercuri – Ai început ziua cu un șeruit în cerc a unui muviuleț care l-au mai plimbat o duzină de badi d’ai tăi pe interneți și s-a dus la hel tot focusul schegiulat dimineață. S-a făcut deja closing time și nu mai rimembări nimic din ce trebuia să faci azi pentru un endiuzăr important.

Joi – La ilevăn trebuie să mergi la vece și de aceea trebuie să te ferchezuiești ca să ai un luc cât mai biznis. Vece e ăla în care sunt mai mulți care vorbesc și se văd în riăl taim, unii îl numesc videocol.

Vineri – nimic nu mai contează pentru că este ultima zi de uărching dis uic și toate nenorocelile se vor termina când vei pleca de la giobul ăla infect unde ești blocat de atâta timp. Faci cechin la un pab de fițe și începi risărciul de dinainte de ecșiăn plen.

Sâmbătă – Uel, laif is gud. Insert hir minim 14 snepșoturi cu ce te reprezintă cel mai bine, ca să moară asap toți enemiștii. Dacă ieși cu colegii de la ofis, obviousli că veți vorbi tot de giob. Adăruais, uaț dă point?

Duminik – Au mai rămas câteva auărs din di onli hepines care există on dis ărt: uichendul. Deja te gândești că tumarău e o nouă faching mandei și îți notezi totuși în smarfon ce stori le vei spune la uorching badis, ceva care să fie checi, dar și trendi. Se lasă seara, iu ar facd… și nu în sensul bun.

Luni – zis is ză fărst dei of dă rest of ior laif. Ăghen. Totul e laic șit, nimic gud nu se poate întâmpla, nothing els maters.

Dacă nu sari horsu’ nu e chiar end of dă uărld când vorbești laic det, di onli point e ca spicăru’ să vorbească aceeași limbă cu risivăru.

Acest articol nu este un pamflet și orice asemănare cu realitatea este adevărată. Iar acum că ai ajuns la finalul articolului, sigur ai un dedlain de ăcivd, uăc dă ber la ofis!

Spor la ăcamplișmenturi!