De ce râzi atât de puțin la serviciu
Ar trebui să existe în regulamentele interioare ale companiilor că trebuie să râzi cât mai mult la birou. Da, ai citit bine, cred cu tărie (nu din aia la pahar) că trebuie să râzi cât poți de mult la serviciu.
Dacă râzi la birou, chiar foarte des, nu înseamnă că nu-ți faci treaba. Chiar deloc. Job-ul nu trebuie să fie o povară și dacă tot îți petreci cel mai mult timp din viață acolo (dacă nu socotim perioada de somn, nici măcar aia de la serviciu) de ce nu te-ai simți bine.
Trecând peste etapa în care ești șef și toată lumea râde de glumele tale expirate – tip Caragiale, doar ca să dea bine, o atmosferă plăcută are întotdeauna beneficii foarte mari pentru toată lumea, de la moralul angajaților și până la creșterea productivității.
Cum nu se poate să avem un articol serios fără cercetătorii britanici din toată lumea, cică originea cuvântului holding vine de la soneria pentru hol și învinuirea este de fapt procesul de fermentare al mustului.
Și ca să păstrăm o notă optimistă, în care trebuie să găsești ceva bun în orice, o bună parte din amuzamentul de la serviciu se întâmplă în ședințe.
Când ne luăm prea în serios, job-ul devine plictisitor, indiferent cât este de stresant sau de aglomerat.
Prin râs ți se deschide mintea și devii chiar mai creativ (fără însă a-i jigni pe alții) și crește mult încrederea în ceilalți.
De aici și până la a trimite zeci de meme-uri și bancuri zilnic, e distanță foarte mare și nu ajută pe nimeni să cazi în ridicol.
“Laugh and the world laughs with you, snore and you sleep alone.” Anthony Burgess
Printre beneficiile râsului, aș vrea să amintesc doar scăderea stresului, relaxarea musculară, munca în echipă și o bună dispoziție generală.
Spor la bună dispoziție!