Nimic nu va funcționa dacă tu nu ești bine

Tot ce este în jurul tău are legătură directă sau indirectă cu ceea ce faci și nimic nu va funcționa dacă tu nu ești bine. De ce se întâmplă asta? Pentru că poți influența foarte mult ce ți se întâmplă… ce să vezi.

nimic nu va functiona

Foto Pixabay

Citeam odată la Nea Zig că fiecare dintre noi putem să ne influențăm următoarele trei luni de zile în… rău. Da, normal că este așa, putem să facem o grămadă de tâmpenii în așa fel încât să ne simțim mizerabil și să-i mai facem și pe alții să sufere. Fără a trece în tabăra motivaționalilor care îți spun că trebuie doar să gândești pozitiv și totul se va rezolva extrem de ușor, ești principala persoană care poți să-ți influențezi în bine următoarele trei luni.

Indiferent de cât de multe nenoroceli ți se întâmplă și cât ești tu de deștept / aptă față de toți proștii din jurul tău.

“Nothing will work unless you do.” Maya Angelou

Vei observa că atunci când cazi în bula de negativism, nimic nu-ți merge bine, toți complotează împotriva ta și se vede în tot corpul tău că suferi foarte mult.

Ai implozii frecvente și, când nu mai poți, dai foarte ușor pe dinafară, indiferent de cine este în fața ta dacă are o vină sau nu, este suficient doar să respire același aer cu tine.

Ce ai putea să faci pentru a reveni la starea de funcționare:

  • să migrezi de la negare la starea de acceptare;
  • să fii cinstit(ă) cu tine și să ai în vedere o schimbare privind propria persoană;
  • dacă nu-ți place ceea ce faci, poate ar fi timpul să cauți alte opțiuni;
  • să ceri ajutor.

Atâta timp cât tu nu poți să-ți ții echilibrul, este foarte puțin probabil să poți să-i înveți pe alții să meargă pe sârmă, chiar dacă teoretic tu știi cum se face, dar de fiecare dată când încerci cazi în nas. Mda, de aceea în avion ți se recomandă să-ți pui ție masca de oxigen prima oară, pentru a rămâne conștient(ă) în timp ce-i poți ajuta pe alții.

Spor la succes!